| Amelia(Marta Hazaz) | |
|
+11*I & J* Jopi Mara90 CRNIJASTREB MartínRivas♥ Linaa^^ Saška ^^ Pavle filip ¿coka? Sanja94 15 posters |
Autor | Poruka |
---|
Sanja94 Admin
Broj poruka : 1105 Points : 1885 Datum upisa : 13.03.2010 Godina : 30 Lokacija : España
| Naslov: Amelia(Marta Hazaz) Ned Mar 14, 2010 11:05 am | |
| Amelia, profesora de primariaAmelia es la profesora de primaria de la Laguna Negra, una persona cariñosa, voluntariosa y muy entusiasta que vive su profesión con una ilusión especial al lado de los más pequeños, haciendo que su dulzura y calidez sea el motivo por el que todos en el internado, la adoren. Para Paula, Amelia pronto comenzará a ser más que una profesora, siendo un referente para la pequeña que en muchas ocasiones, dará respuestas a muchas de las preguntas de Paula. Ha tenido una relación sentimental con Pedro, el profesor de gimnasia, que finalizó tras descubrir que éste le engañaba con la que pensaba que era su amiga, Elsa, la anteriormente jefa de estudios y pareja de Héctor y que actualmente es la directora del internado. Tras la fallida relación, Amelia encontró refugio en Marcos, el hermano de Paula, que había dejado de ser simplemente el hermano de su alumna, una relación que nació de miradas y que sucumbió con un cálido beso siendo esta relación prohibida, pero muy deseada por ambos. La relación pronto vería su fin cuando dejara de ser un secreto y llegara a los oídos de Elsa, la directora del centro. Además, Amelia tiene una segunda cara, menos angelical y buena que la segunda, ya que colabora con Camilo ayudándole a vigilar a los jóvenes del internado, que tratan de averiguar los misterios que esconden esas paredes. A pesar de todo, Amelía solo es víctima de un amenaza en la que la vida de su hermano es la protagonista. | |
|
| |
Sanja94 Admin
Broj poruka : 1105 Points : 1885 Datum upisa : 13.03.2010 Godina : 30 Lokacija : España
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Čet Sep 23, 2010 6:08 am | |
| Glavna uloga u novoj seriji "Bandolera".
La nueva serie diaria de la sobremesa de Antena 3 comienza su grabación en octubre y cuenta como protagonistas con la presencia de Marta Hazas, Carles Francino y Manuel Banderas.
Tas la muerte de Amelia en El Internado, Marta Hazas regresa a Antena 3 con un papel protagonista de la mano de Sara Reeves, una joven inglesa que persigue sus sueños de convertirse en escritora y viajar a su añorada España en pos de aventuras.
Carles Francino interpreta a Miguel Romero, teniente de la Guardia Civil que romperá los esquemas de Sara Reeves.
Juan Caballero, interpretado por Manuel Banderas, es un pícaro aficionado a seducir a mujeres para sacarle el dinero después.
Bandolera es una poderosa historia de amor imposible, la del Teniente Miguel Romero, Sara y Roberto, el líder de los jornaleros del pueblo. Alrededor, se van desarrollando las historias de la familia rica del pueblo, los Montoro en contraste con la pobre, los Pérez.
Amor, aventura, comedia y drama… Bandolera posee los elementos propios del relato de época y de las historias de amor imposibles y apasionadas.
Izvor: Zona el internado | |
|
| |
¿coka? Admin
Broj poruka : 128 Points : 132 Datum upisa : 23.10.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Čet Dec 30, 2010 5:54 am | |
| Cudna je i ona. U pocetku je izgledala sasvim okej, a sad ispade da je i ona negativka. Mada vidi se da radi pod prinudom, al opet... Ne znam... | |
|
| |
Sanja94 Admin
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Čet Dec 30, 2010 9:42 am | |
| Meni je ona odvratna od samog pocetka! Ynala sam ja da ce neshto da muti. Koja je to rospija... iako znam da joj nije lako... na silu to radi ali opet je ne volim, kako god. | |
|
| |
filip Novi učenik
Broj poruka : 90 Points : 98 Datum upisa : 30.04.2011 Godina : 28
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Sub Maj 07, 2011 7:34 am | |
| Jeste u pravu si potpuno sanja !! A i ona je najvise u seriji povredila Marcosa i Carol !!! Ma i onaj Marcos je budala sto je bio sa njommmm tako me je bio iznervirao ali opet na neki nacin on je nju zaista voleooooo !! Ali toliko je spletkarila i lagala da je to strasnooo !!! | |
|
| |
Pavle Admin
Broj poruka : 111 Points : 113 Datum upisa : 13.03.2011
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Ned Jun 05, 2011 3:44 pm | |
| Ona nije povredila Markosa i Karolinu,to sto je Markos bio debil pa nije hteo da bude sa Karol je njegov problem.. Ona me je nervirala ali ipak je opravdano sve sto je radila a i na kraju krajeva,jedina je koja je promenila stranu u celoj seriji (osim Rokea naravno).. Tako da mi je mnogo zao sto onako zavrsava.. | |
|
| |
Saška ^^ Novi učenik
Broj poruka : 45 Points : 47 Datum upisa : 03.08.2011 Godina : 29 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Uto Avg 09, 2011 3:40 am | |
| U pocetku je nisam volela, al' mi je bilo zao sto je zavrsila na onaj nacin, ipak nije zasluzila.. :// | |
|
| |
Linaa^^ Novi učenik
Broj poruka : 83 Points : 113 Datum upisa : 05.08.2011 Lokacija : Ниш
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Čet Avg 11, 2011 7:25 am | |
| Nisam je bas nesto volela , ali ipak mi je zao sto je Ugo ubio , ipak nije to zasluzila :/ | |
|
| |
MartínRivas♥ Novi učenik
Broj poruka : 31 Points : 33 Datum upisa : 29.06.2011
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Uto Avg 23, 2011 7:46 am | |
| volim je. ne nešto mnogo, ali volim je. plakala sam kad ju je ugo ubio. stvarno je pokvaren. a ona...duša. . ipak je pomagala pozitivcima. a i sama je bila to. | |
|
| |
CRNIJASTREB Novi učenik
Broj poruka : 35 Points : 35 Datum upisa : 16.08.2011
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Čet Nov 10, 2011 10:57 am | |
| amelia nikad nije bila klasični negativac, da jeste, ne bi spasila fermina, ne bi pomagala kad je kod molga....ona je najveća žrtva u seriji...žao mi je što nije uspjela da se osveti ugu..... | |
|
| |
Mara90 Novi učenik
Broj poruka : 36 Points : 38 Datum upisa : 12.11.2011
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Pon Nov 14, 2011 5:30 am | |
| U pocetku sam je volela,ali kasnije sam je omrzla i taj osecaj sa pocetka nikako ne mogu da vratim. | |
|
| |
Jopi Novi učenik
Broj poruka : 63 Points : 65 Datum upisa : 19.05.2012 Lokacija : New York
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Sub Maj 19, 2012 12:15 pm | |
| ^Nervirala me je od početkaa! | |
|
| |
*I & J* Novi učenik
Broj poruka : 84 Points : 90 Datum upisa : 13.01.2013 Godina : 27 Lokacija : en el Internado
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Pon Jan 14, 2013 11:19 pm | |
| Na pocetku mi je bila ok,sad i nije nesto | |
|
| |
julivanista Admin
Broj poruka : 777 Points : 818 Datum upisa : 19.01.2013 Godina : 28 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Ned Jan 20, 2013 4:37 am | |
| Amelia -obozavam je od prve epizode.ona je nazalost samo jos jedna Otoksova marioneta,koja je pristala na lose zarad zivota svog brata.ona je puna ljubavi.i smatram da je zaista volela Markosa,to je mozda u pocetku bila samo gluma,ali posle se pretvorilo u ljubav(to je ona i sama rekla Alisiji) ..ona je prelepa,jako mi je krivo sto je onako umrla,msm da to bas nije zasluzila i takodje mrzim sto ju je Markos osudjivao za Carolininu smrt,iako ona nije imala nikave veze sa tim!! - CRNIJASTREB ::
- amelia nikad nije bila klasični negativac, da jeste, ne bi spasila fermina, ne bi pomagala kad je kod molga....ona je najveća žrtva u seriji...žao mi je što nije uspjela da se osveti ugu.....
i skroz se slazem sa ovim! | |
|
| |
marolina Admin
Broj poruka : 638 Points : 674 Datum upisa : 13.07.2012 Godina : 33 Lokacija : ღ El Internado Laguna Negra ღ
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Sre Mar 27, 2013 3:36 pm | |
| Nju nisam volela u pocetku jer je bila sa Markosom, nije me toliko nervirala sto je bila jedna od njih, koliko sto je bila sa Markosom. Inace mi je zao sto je Ugo ubio, nije zasluzila. Trudila se, uvek je pomagala i Ferminu, i ono kad je Markosu i ostalima dala lekove...i kad se oglusila o Noiretova naredjenja da ne kaze za Karol..a ona je ipak rekla da bi oni znali sta se desilo s njom. Opet mogla je da kaze da je Roke ubio, to nisam shvatila. Ali dobro,sve u svemu, dobra je ona bila..to sto je radila za njih ne znaci da je izopacena i losa..morala je zbog brata..mnogo ga je volela. | |
|
| |
*Precious* Novi učenik
Broj poruka : 226 Points : 228 Datum upisa : 16.03.2013
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Pon Apr 29, 2013 3:28 am | |
| | |
|
| |
Monika94 Novi učenik
Broj poruka : 173 Points : 177 Datum upisa : 14.06.2013 Godina : 29 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) Pet Jun 14, 2013 4:32 pm | |
| Bas je simpaticna. K'o neko dete. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Amelia(Marta Hazaz) | |
| |
|
| |
| Amelia(Marta Hazaz) | |
|