| Marta Hazas u Gran Hotelu | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
julivanista Admin
Broj poruka : 777 Points : 818 Datum upisa : 19.01.2013 Godina : 28 Lokacija : Srbija
| Naslov: Marta Hazas u Gran Hotelu Uto Mar 19, 2013 1:08 pm | |
| Prelepa Marta Hazas poznatija nama kao i Amelia pojavljuje se u seriji Gran Hotel kao Laura. Laura es una dedicada y responsable enfermera de Cantaloa a la que Javier conocerá en el Gran Hotel. Pronto se quedará prendado de su belleza y sus maneras: no es como las mujeres que ha conocido antes. Elegante, delicada y dulce, Laura se irá ganando el corazón del alocado Alarcón hasta el punto en el que él estará dispuesto a cambiar por completo su vida con tal de compartirla con ella
Da li gledate ovu seriju? Ako gledate kako vam se svidja?U njoj ako niste znali glumi i nas dragi Yon Gonzalez(Ivan) | |
|
| |
marolina Admin
Broj poruka : 638 Points : 674 Datum upisa : 13.07.2012 Godina : 33 Lokacija : ღ El Internado Laguna Negra ღ
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Sre Mar 20, 2013 4:25 pm | |
| A gde je prikazuju? Ja prvi put cujem za seriju. Ako je nadjem negde na netu, skinucu je. | |
|
| |
julivanista Admin
Broj poruka : 777 Points : 818 Datum upisa : 19.01.2013 Godina : 28 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Čet Mar 21, 2013 1:07 am | |
| imas na Anteni 3.. ali tamo znam da ne dozvoljavaju da se gledaju serije kosrisnicima koji zive van Spanije. ali ako hoces da gledas online evo imas ovde sve 3sezone [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
marolina Admin
Broj poruka : 638 Points : 674 Datum upisa : 13.07.2012 Godina : 33 Lokacija : ღ El Internado Laguna Negra ღ
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Čet Mar 21, 2013 8:20 am | |
| Ne mogu ja da gledam online, imam ogranicenu memoriju, na Ljiljakliji ima da se skine, pa cu reci mom bratu da mi skine.. | |
|
| |
Duško* Novi učenik
Broj poruka : 13 Points : 15 Datum upisa : 06.05.2012 Godina : 29 Lokacija : Bor !!!
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Čet Mar 21, 2013 12:13 pm | |
| Serija je odlična, pogledao sam 1. sezonu letos. Nikako da nastavim dalje. Yon i Amaia su odlični, sada mi se gleda dalje zbog Marte Hazas. Inače, planiram da krenem sa prevođenjem ove serije. | |
|
| |
julivanista Admin
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Čet Mar 21, 2013 1:00 pm | |
| ja sam cula sve pozitivno za seriju i jako me je zainteresovala s obzirom da igra Yon,a sad kad sam saznla evo da glumi tu i moja najdraza Marta jedva cekam slobodno veme da pokusam da skinem ili pak na netu da gledam.. ja skidam kapu svima vama koji imate vremana i pre svega zivaca za to prevodjenje | |
|
| |
marolina Admin
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Čet Mar 21, 2013 3:57 pm | |
| E a o cemu se radi u seriji? Mrzi me da prevodim ovaj tekst koji si postavila, ne znam dobro spanski | |
|
| |
julivanista Admin
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Pet Mar 22, 2013 1:26 am | |
| ovo ti je zapravo kratak opis Laurine(Marta Hazas) uloge u seriji ona je bolnicarka iz Cantaloe koju je Javier upoznao u Gran Hotelu.Uskoro on ce biti ocaran njenom lepotom y sus maneras (predpostavimo ponasanjem,jer mi nije jaasan kontekst recenice) jer ona nije kao zene koje je upoznavao ranije.Elegantna,posvecena i slatka Laura ce osvojiti Alarconovo srce do tacka kada ce on biti spreman da potpuno promeni svoj zivot kako bi ga podelio sa njom.a u celoj seriji o cemu se radi nisam najsjajnije skontala posto je svaka sezona kako sam videla razlicita u svakom slucaju serija se odvija 1905. kada Julio Olmedo(Yon Gonzalez) dolazi u idilican Gran Hotel koji se nalazi na periferiji nazvanoj Cantaloa da istrazi nestanak njegove sestre Cristine(Paula Prendes) .Tamo Julio upoznaje ljude iz Hotela i ulazi u vezu sa jednom od cerki iz porodice Alarcon vlasnika hotela,Alicia(Amaia Salamanca) koja ce mu pomagati u istrazi.Njih dvoje ce ziveti jednu strasvenu ljubav,koja je takodje i nemoguca zbog razlika u stalezu.Zajedno oni ce otkriti tajne i lazi koje se kriju izmedju zidova Gran Hotela. | |
|
| |
marolina Admin
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Pet Mar 22, 2013 5:14 am | |
| Uuuu zanimljivo bas...moracu da kazem bratu da mi je skine, posto on ima neogranicenu memoriju. Hvala ti :) | |
|
| |
julivanista Admin
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Pet Mar 22, 2013 10:32 am | |
| da skroz je zanimljivo,pogotovu meni svidja sto je radnja smestena u neko davno proslo vreme nema na cemu.trudila sam se da ti prevedems sto bolje,s' obzirom da nikad nisam prevodila ovako "naglas" nekome,obicno prevodim sebi u glavi xD | |
|
| |
julivanista Admin
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Pet Mar 29, 2013 3:19 pm | |
| | |
|
| |
marolina Admin
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Sub Mar 30, 2013 5:28 am | |
| Super su :)
Ja brate gledah na imdb, nigde nema njenog lika..cudno | |
|
| |
julivanista Admin
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Sub Mar 30, 2013 5:38 am | |
| ja sam ovo nasla na Anteni i na fejsu na nekoj stranici o njoj | |
|
| |
julivanista Admin
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu Sub Maj 04, 2013 6:50 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Marta Hazas u Gran Hotelu | |
| |
|
| |
| Marta Hazas u Gran Hotelu | |
|