| Iván(Yon Gonzales) | |
|
+13marolina MiNombreEsAna Pilence :) Merthin Jopi Mara90 CRNIJASTREB gorana96 YonGonzàlez♥ Pavle filip ¿coka? Sanja94 17 posters |
Autor | Poruka |
---|
Sanja94 Admin
Broj poruka : 1105 Points : 1885 Datum upisa : 13.03.2010 Godina : 30 Lokacija : España
| Naslov: Iván(Yon Gonzales) Ned Mar 14, 2010 11:32 am | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]IvánIván es un niño rico, rebelde e insubordinado marcado por una falta de afecto clara suplida con regalos y caprichos y un padre que jamás se ocupó de él y que cuando lo hacía, era a base de maltratos. A pesar de vivir semejante calvario, ni siquiera ésta era su verdadera familia, pues Iván cuando era sólo un bebé recién nacido fue vendido por un padre yonki a la familia Noiret para sacar algo de dinero y poder meterse un chute. Este yonki era por aquel entonces el novio de María, la limpiadora, que también tenía adicción a las drogas aunque después de que éste vendiera a su hijo y la abandonara, María empezó una nueva vida lejos de las drogas, las malas compañías y con el único objetivo de buscar al hijo que le arrebataron. Actualmente, y cuando Iván comenzaba a confiar algo en su padre, y su intención de ser por fin una verdadera familia, éste piensa haber conocido a su verdadera madre gracias a su padre, cuando en realidad es un falso montaje, aunque Iván todavía no lo sabe. Pero la maldad de su padre y sus malas intenciones no terminan ahí, pues Iván descubre algo que definitivamente eliminara cualquier esperanza positiva hacia su padre, y es que fue éste el autor de la muerte de uno de sus mejores amigos, Cayetano. Durante muchos años, su pareja sentimental ha sido Carolina que, aunque ante sus compañeros siempre fingió que ésta no era imprescindible en su vida, ella es lo más parecido que ha tenido Iván a un familia, alguien en quién confiar, que le da todo su cariño y amor y que simplemente desea verlo feliz. Pero esta relación se ve truncada con la llegada de Marcos al internado, cuando ésta comienza a ver en éste algo más que simpatía. Será entonces cuando Iván saque su vena más macarra y malvada haciéndole la vida imposible al nuevo alumno aunque ésto no evitará que su chica se enamore del joven y abandone a Iván tras muchos años de relación. Aun así, Marcos e Iván consiguen hacerse unos amigos inseparables cuando Marcos, la noche antes de irse de vacaciones de Navidad, descubre a Iván en mitad de los pasillos del internado fuera de si, nervioso, con una escopeta en mano y ensangrentado, Iván a matado a una persona. Ese secreto les une más que nunca haciendo que la relación de Carolina y Marcos, no llegue a nada. | |
|
| |
¿coka? Admin
Broj poruka : 128 Points : 132 Datum upisa : 23.10.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Čet Dec 30, 2010 5:37 am | |
| Ljubaav najlepsa!!! Obozavam gaaa! | |
|
| |
Sanja94 Admin
Broj poruka : 1105 Points : 1885 Datum upisa : 13.03.2010 Godina : 30 Lokacija : España
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Čet Dec 30, 2010 9:46 am | |
| I ja ga obozavam, pored Uga, naravno...mica nasha... | |
|
| |
filip Novi učenik
Broj poruka : 90 Points : 98 Datum upisa : 30.04.2011 Godina : 28
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Sub Maj 07, 2011 7:26 am | |
| Bolji mi je Markos bar u seriji !!! | |
|
| |
Pavle Admin
Broj poruka : 111 Points : 113 Datum upisa : 13.03.2011
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Sub Jun 04, 2011 1:17 pm | |
| Super lik,mada tvrdoglaaav i cesto ne misli sta je pametnije i uradi ono sto je najgluplje xD To je uglavnom u vezi za Hulijom :D | |
|
| |
YonGonzàlez♥ Novi učenik
Broj poruka : 30 Points : 32 Datum upisa : 28.06.2011 Godina : 28
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Sre Jun 29, 2011 2:09 am | |
| Omiljeni lik! Iako zna da bude i bezobrazan, ne krivim ga, jer mu Karo bas i ne pomeze ._. I bas me je iznervira sto je poljubila Markosa a jos uvek nije raskinula sa Ivanom :'( I kad god on place i ja se rasplacem sa njim XD A nema srece ni sa tatom :/ ( Moje misljene posle pogledane 1. sezone ) :) | |
|
| |
gorana96 Novi učenik
Broj poruka : 15 Points : 18 Datum upisa : 06.07.2011 Godina : 28
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Uto Avg 23, 2011 9:27 am | |
| | |
|
| |
CRNIJASTREB Novi učenik
Broj poruka : 35 Points : 35 Datum upisa : 16.08.2011
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Sub Nov 12, 2011 11:21 am | |
| markos je pekmez za ivana.....ja sam kao ivan pa mi se zato sviđa...doduše ja bih na njihovom mjestu zbrisao iz internata kupio par pištolja, nekolko bubica i riješio misteriju internata... :08: doduše taj internat bi trajao jedva 7 epizoda :07: | |
|
| |
Mara90 Novi učenik
Broj poruka : 36 Points : 38 Datum upisa : 12.11.2011
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Pon Nov 14, 2011 5:18 am | |
| Uuu on je super! Lep,ponosan i spolja hladan,sto se verovatno svima i dopada. I jakoo duhovit! | |
|
| |
Jopi Novi učenik
Broj poruka : 63 Points : 65 Datum upisa : 19.05.2012 Lokacija : New York
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Sub Maj 19, 2012 12:28 pm | |
| Obožavam ga,prelijep^^<333 | |
|
| |
Merthin Novi učenik
Broj poruka : 5 Points : 7 Datum upisa : 21.05.2012
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Sre Maj 23, 2012 9:47 am | |
| Ivan mi je od njih šestoro, najbolji lik...a nije ni cudo sto se ponasa nekad idiotski, jadan sta mu se sve izdesavalo, kakve je šokove doživeo...dobro da je ost'o normalan xD | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Ned Maj 27, 2012 8:09 am | |
| nisam ga volela na samom pocetku,a onda sam pocela bas da ga obozavam !!!
Poslednji izmenio zvezdica dana Pon Avg 27, 2012 8:16 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Pilence :) Novi učenik
Broj poruka : 10 Points : 10 Datum upisa : 16.04.2012
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Pon Maj 28, 2012 8:01 am | |
| Takodje.Obožavam ga,mada ne znam da li je zbog njegovog lika u seriji ili još iz SMS - a , ali ga svejedno baš volim.. | |
|
| |
MiNombreEsAna Novi učenik
Broj poruka : 71 Points : 73 Datum upisa : 23.08.2012 Godina : 26
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Pet Avg 24, 2012 3:52 pm | |
| A ♥IVAN♥ Najviše volim taj njegov smisao za humor :D Tvrdoglav je, ali je zanimjivo to koliko voli Huliju i kako bi sve za nju učinio. Na početku serije je bio odbojan, imao je smisla za humor, ali je uvek bio hladan i bezobrazan prema svima. Ali, kako je serija odmicala, promenio mu se lik, bar je postalo vidljivo da je osecajan, brižljiv i slično :D Ovo mi je definitivno najomiljeniji lik, baš ga volim :)
Poslednji put izmenio MiNombreEsAna dana Pet Jan 25, 2013 2:36 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
marolina Admin
Broj poruka : 638 Points : 674 Datum upisa : 13.07.2012 Godina : 33 Lokacija : ღ El Internado Laguna Negra ღ
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Pet Avg 24, 2012 4:22 pm | |
| Obozavam..mada me nervira njegov karakter, doduse ja sam ista kao on :D Ali i mnogo je dobar, nikad ne bi izdao prijatelje, nije kao Roke, pre bi umro nego da ih izda. | |
|
| |
*I & J* Novi učenik
Broj poruka : 84 Points : 90 Datum upisa : 13.01.2013 Godina : 27 Lokacija : en el Internado
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Pon Jan 14, 2013 11:40 pm | |
| Obozaaaavaaaam ga!!! Definitivno moj omiljeni lik u seriji :) | |
|
| |
Monika94 Novi učenik
Broj poruka : 173 Points : 177 Datum upisa : 14.06.2013 Godina : 29 Lokacija : Uzice
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Sub Jun 15, 2013 6:02 am | |
| Na pocetku mi je bio odvratan, pogotovu zbog one fore sa Markosovim i Paulinim roditeljima.... A kasnije sam ga zavolela. Mnogo je dobar lik, ima show humor i on i Hulija su super par, bas jedno za drugo. Umirem od smeha kada je zove "saptacica duhova". Mnogo cenim kod njega sto je odan drug. :) | |
|
| |
julivanista Admin
Broj poruka : 777 Points : 818 Datum upisa : 19.01.2013 Godina : 28 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Sub Jun 15, 2013 2:12 pm | |
| Ivan -lik.kralj,car.Genijalan je Obozavam ga.Znaci ja ne znam prve dve ep mi je bio kao bezveze,ali posle skorz kulj.On i Julia su mi drazesni Navijam za njih od kad se Julia pojavila prvi put. | |
|
| |
*Precious* Novi učenik
Broj poruka : 226 Points : 228 Datum upisa : 16.03.2013
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) Ned Jun 16, 2013 12:06 pm | |
| Omiljeni muski lik Car je Saosecam dosta s njim | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Iván(Yon Gonzales) | |
| |
|