El Internado Laguna Negra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Čavrljajte....

Ići dole 
+13
MiNombreEsAna
14Luka88
Linaa^^
Saška ^^
filip
*Tin@*
mladen89
Pavle
Nadja Noiret
¿coka?
malena
Zoki
Sanja94
17 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeći
AutorPoruka
*Precious*
Novi učenik
Novi učenik
*Precious*

Broj poruka : 226
Datum upisa : 16.03.2013

Čavrljajte.... - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyČet Avg 29, 2013 2:21 pm

Hello everybody jeje Kako se provodite zadnje danee raspusta? :no:
Nazad na vrh Ići dole
14Luka88
Novi učenik
Novi učenik
14Luka88

Broj poruka : 135
Datum upisa : 02.07.2012

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyPet Avg 30, 2013 11:52 am

Еј, кренуо сам јуче да ти одговорим и нестао ми је интернет док сам куцао. Тек се сад вратио тј. пре пар сати. И уопште не могу да се сетим шта сам писао јуче :Ѕ

Christian Grey ::
Hello everybody :DKako se provodite zadnje danee raspusta? :no:
Хаха, па исто као и сваки дан. Ја у школу идем само кад ми је досадно : D
Nazad na vrh Ići dole
julivanista
Admin
Admin
julivanista

Broj poruka : 777
Datum upisa : 19.01.2013
Godina : 28

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptySub Avg 31, 2013 6:31 am

Hahaha aa ma nema veze x D

Christian Grey ::
Hello everybody jeje Kako se provodite zadnje danee raspusta? :no:
Cao cao jeje
Uh nije lose iskreno,sta znam ..nedostaje mi moja klupa haha i zvrljanje po njoj haa xD

Nazad na vrh Ići dole
*Precious*
Novi učenik
Novi učenik
*Precious*

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyNed Sep 01, 2013 7:41 am

Ja nemam osecaj kao da ce sutra skola jeje Al bas mi je bzvz.. Uopste mi nije nedostajala xDD LEpo mi je bilo na raspustu bas, mislim da mi je ovo najtezi pocetak skolske godine x(
Nazad na vrh Ići dole
julivanista
Admin
Admin
julivanista

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyNed Sep 01, 2013 9:05 am

Ja sam tek jutros shvatila koliko mi se zapravo ne ide sutra u skoli medju onu gomilu ljudi kojih pola ne podnosim Čavrljajte.... - Page 9 1797020917 . I koliko sam protracila raspust ..i evo ceo dan sedim i gledam filmove koje sam skidala ceo raspust i za koje sam govorila "bice vremena" i sad kad ga nema zaaaalim :no:
Nazad na vrh Ići dole
*Precious*
Novi učenik
Novi učenik
*Precious*

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyPon Sep 02, 2013 1:44 am

Ni meni se ne ide... Mada ja sam vecinu svog drustva iz skole videla na rodjendanu koji je skoro bio tako da sam taj deo obavila.. mada cu sad morati da ih trpim svaki dan -.-' Stata sto si protracila raspust :S Meni je ovo bio jedan od najlepsih raspusta :3 A ni ja nisam stigla da gledam filmove koje sam pripremila da gledam pa sam juce ko ludak zaredjala po 3 filma i gledala :)
Nazad na vrh Ići dole
julivanista
Admin
Admin
julivanista

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyPon Sep 02, 2013 1:55 am

Nije da sam ga protracila skroz bilo je i lepih momenata,ali mogla sam mnogo vise da uradim da me nije vodila ona recenica "Ah ima vremena" x D

No kad ides u skolu ?

Lukaaa ako si danas odlucio da posetis skolsku ustanovu kako ti je bilooo ? X D
Nazad na vrh Ići dole
*Precious*
Novi učenik
Novi učenik
*Precious*

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyPon Sep 02, 2013 2:12 am

Ljudi uvek tako misle a zapravo nije tako jeje Vremena je zapravo malo ;)
Ja idem popodne u skolu ove nedelje, ti? Jel se menjas po smenama nedeljno ili konstantno ides istu smenu? :)
Nazad na vrh Ići dole
julivanista
Admin
Admin
julivanista

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyPon Sep 02, 2013 2:33 am

I ja idem popodne . Menjam se svake nedelje : P
Nazad na vrh Ići dole
*Precious*
Novi učenik
Novi učenik
*Precious*

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyPon Sep 02, 2013 3:16 am

Tako i ja jeje Srecno ti bilo danas :)
Nazad na vrh Ići dole
14Luka88
Novi učenik
Novi učenik
14Luka88

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyPon Sep 02, 2013 8:06 am

julivanista ::
Lukaaa ako si danas odlucio da posetis skolsku ustanovu kako ti je bilooo ? X D
Ма до јајаа је било. Отиш'о сам до школе, изгурао некако први час, онда смо ја и ортак побегли и отишли да пијемо. 4343 
Nazad na vrh Ići dole
*Precious*
Novi učenik
Novi učenik
*Precious*

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyUto Sep 03, 2013 1:56 pm

Koja si ti skola? xD
Nazad na vrh Ići dole
14Luka88
Novi učenik
Novi učenik
14Luka88

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyUto Sep 03, 2013 2:19 pm

Пази шта сам ја урадио, уписао сам најгору средњу школу, онако баш најгору. Једну од оних где моле бога да се неко упише код њих. Школу у којој иду само најгори ученици са по 2-5 поена на пријемном. Ја сам на пријемном имао око 80 поена, могао сам да упишем и неку бољу (и јесам, али сам пао годину, наравно). Е, сад сам у овој школи у којој нико не уме да научи ни пола реченице, где иду потпуни идиоти, где ми је оправдан сваки изостанак. Појавим се пар пута недељно и на крају године узмем нечију свеску научим по пар лекција и добијем скроз океј оцене јер остали не знају буквално ништа. Ја скоро и да не идем у школу, а имаћу неки до јаја просек на крају са којим ћу моћи да упишем који хоћу факултет, док се по гимназијама дркају 24/7 да науче за оцену на коју ја одвојим 10 минута. Имам времена да радим шта хоћу и плус ћу на крају да упишем који год хоћу факултет. :)
Nazad na vrh Ići dole
*Precious*
Novi učenik
Novi učenik
*Precious*

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyUto Sep 03, 2013 2:58 pm

Pa pametno ti to onda ispade jeje A sta planiras dalje?
Nazad na vrh Ići dole
14Luka88
Novi učenik
Novi učenik
14Luka88

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyUto Sep 03, 2013 3:15 pm

Немам појма, вероватно филозофију или психологију, можда чак упишем правни, али не верујем, то ми је на трећем месту, нисам баш превише заинтересован за право :)
Nazad na vrh Ići dole
*Precious*
Novi učenik
Novi učenik
*Precious*

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyUto Sep 03, 2013 3:44 pm

Filozofija i psihologija zvuce interesantno :) Ja sam htela pravo kada sam bila mladja, medjutim sada kada imam pravo kao predmet shvatam da nisam ja za to nikako. Ne volim da ucim uopste jeje
Nazad na vrh Ići dole
14Luka88
Novi učenik
Novi učenik
14Luka88

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyUto Sep 03, 2013 4:47 pm

Па да би завршила право мораш да се убијеш од учења, што дође тешко и онима који су баш заинтересовани за то. Који ти факултет планираш да упишеш? :)
Nazad na vrh Ići dole
*Precious*
Novi učenik
Novi učenik
*Precious*

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptySre Sep 04, 2013 11:36 am

Znaci pravo nikako. jeje Ja idem sada u ekonomsku skolu i ide mi odlicno tako da planiram da nastavim sa ekonomijom i dalje. Ja bih volela da idem na smer racunovodstvo i revizija, e sad mana svega toga je to sto nije lak posao a i dosadno je jako medjutim dobro je placen :)
Nazad na vrh Ići dole
julivanista
Admin
Admin
julivanista

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptySre Sep 04, 2013 11:48 am

Ja glasam da def. odes na filozofiju ! 4343 
Ovo sto si rekao oko losih skola i gimnazija to jeste nazalost tako. Ja idem u gimnaziju i raspadam se od ucenja kad je sezona,a neko tamo u drugoj skoli uci isto gradivo duplo manje i prodje duplo bolje od mene i taj ce imati vise sansi za fakultet jer ce imati bolji uspeh od mene : p Ali jebiga xd

Inace da se nadovezem i ja sam htela prava da studiram,ali sam shvatila da mi se ne guli 4g da bih bila advokat jer mene zanima sudijski ispit i sve to,ali da bi to bilo bas protraceno vreme xd ...sad sam vise u fazonu upisivanja Politickih nauka ,mada bih ja najvise htela neku istoriju,ili htela sam patologiju(ali ne bih mogla medicinu 5g i da posle razmisljam da li cu ti dobiti sansu za specijalizaciju) : p
Nazad na vrh Ići dole
*Precious*
Novi učenik
Novi učenik
*Precious*

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptySre Sep 04, 2013 12:11 pm

A koji si ti smer u gimnaziji? :)
Ja ne znam sta bih s pravom radila o5.. Mislim nije da cu da budem sad advokat ko oni iz serije ili slicno, ovde kod nas je sve drugacije :/ Politicke nauke su dobar izbog ja bih rekla :)
Nazad na vrh Ići dole
julivanista
Admin
Admin
julivanista

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptySre Sep 04, 2013 12:21 pm

Ja sam u opstoj gimnaziji x D Sve se uci haha ali tako da prirodne predmete ucis kao za prirodni smer a drustvene kao za drusrveni x D
Politicke su odlicne ali jako malo br. primaju za budzet i jako je veliko interesivanje x D Ali imam jos godinu dana da se razmisljam i da utvrdim ..
Nazad na vrh Ići dole
*Precious*
Novi učenik
Novi učenik
*Precious*

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptySre Sep 04, 2013 12:29 pm

Zato ja nisam htela gimnaziju nikako, jer mi to dodje kao produzena i teza osnovna a to nikako nisam zelela :)
Pa dobro ti jos imas vremena, ja bi vec polako trebalo da cak i krenem da se spremam :/
Nazad na vrh Ići dole
julivanista
Admin
Admin
julivanista

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptySre Sep 04, 2013 2:16 pm

Nzm ja sam uzela gimnaziju jer msm da imam bolju osnovu za fax i mozda ali mozda mi je laski upis ali eto videcemo i to xD
Nazad na vrh Ići dole
*Precious*
Novi učenik
Novi učenik
*Precious*

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyČet Sep 05, 2013 3:19 am

Jeste to je istina :) Al moras sad malo da se mucis onda... Kakav si inace djak?
Nazad na vrh Ići dole
julivanista
Admin
Admin
julivanista

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 EmptyPet Sep 06, 2013 2:46 am

Inace sam jak vrlo-dobar hahha ..mogu da budem i odlicna ali iskreno ne volim da ucim i nisam uvek zainteresovana za sve najbolja ocene. Imam 2-3 predmeta za koja mi treba samo prolazna ocena i ja sam zadovoljna i ti predmet mi uglavnom kvare upeh x D ahah
Ti ?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Čavrljajte....   Čavrljajte.... - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Čavrljajte....
Nazad na vrh 
Strana 9 od 13Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
El Internado Laguna Negra :: Zabava/Diversión :: Ćaskanje/Chatear-
Skoči na: