Sanja94 Admin
Broj poruka : 1105 Points : 1885 Datum upisa : 13.03.2010 Godina : 30 Lokacija : España
| Naslov: "Internat" Biblioteka Pon Apr 18, 2011 11:37 am | |
| Iako sam seriju prevela i sa svim tim završila, ipak, ne mogu a da ne posećujem španski forum Zona El Internado, na kome sam donedavno "visila" danima. I sad, nešto me je jako iznenadilo, pojavila se takozvana "Internat" Biblioteka, nemojte pomisliti da se radi o ne znam kakvim knjigama i nastavcima... iako bih jako volela. Te nazvaći ih "knjige", su osmislili fanovi, njihov neki dalji nastavak Internata, po njihovoj volji, neki su menjali kraj, ali ono što je ključno je to što su isti likovi i ne menjaju se. Tako da ih vam postavljam, na španskom su, ko razume jezik neka čita, a ko ne, pa makar nek komentariše kako im se čini ovako nešto. Prva knjiga - "Ukus tvoje esencije" "El sabor de tu esencia" Kratak opis: Hulija radi u porodičnoj kompaniji "Crna Laguna", sa svojim bratom Rokeom i svastikom Viki. U toj kompaniji ne radi samo ta porodica, tu se nalazi i Ivan, prvi momak koji će Huliji preokrenuti život za 360 stepeni. Atrakcija je neverovatna. Download - Kod:
-
http://www.sendspace.com/file/khcdyg Druga knjiga - "Stara ljubavna pisma" - "Viejas cartas de amor" Kratak opis: Prošle su dve godine otkako se završila noćna mora u "Crnoj Laguni", malo njih je preživelo. Jedni su umrli, dok drugi, trunu u zatvorima doživotno, plaćajući svoje počinjene zločine. Ivan i Hulija su se vratili u Internat, koji je trenutno zatvoren, napušten, prazan. Svratili su za vikend, kako bi zatvorili strašno poglavlje u svom životu, sa nadom da započnu novi život. Tu su pronašli mir za svoje namučene uspomene, susreli sa drugim ljudima koji su takođe na istom mestu iz istog razloga. Download - Kod:
-
http://www.sendspace.com/file/6murn6 Izvor: ZEI | |
|
*Tin@* Admin
Broj poruka : 59 Points : 61 Datum upisa : 09.05.2010
| Naslov: Re: "Internat" Biblioteka Uto Apr 19, 2011 5:23 am | |
| Aaa,pa to je super...To je nesto kao sto pisu i na ovim nasim forumima-fan fikcije...Svidja mi seeee,citacu,procitacu obe,obe mi izgledaju zanimljivo... :47: | |
|
Sanja94 Admin
Broj poruka : 1105 Points : 1885 Datum upisa : 13.03.2010 Godina : 30 Lokacija : España
| Naslov: Re: "Internat" Biblioteka Uto Apr 19, 2011 6:56 am | |
| Pocela sam da citam i smorila se... xexe... | |
|
*Tin@* Admin
Broj poruka : 59 Points : 61 Datum upisa : 09.05.2010
| Naslov: Re: "Internat" Biblioteka Uto Apr 19, 2011 7:15 am | |
| Xexx..Ja jos nisam...Pa jel bezveze,da ne pocinjem za dzabe..? :)) | |
|
Sanja94 Admin
| Naslov: Re: "Internat" Biblioteka Uto Apr 19, 2011 7:47 am | |
| Pa onako, drugu sam pocela da citam i extra, sigurna sam da je i prva, ali me mrzi da citam... citaj ti... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: "Internat" Biblioteka | |
| |
|